一去到..新开系几干净,但就好鬼迫,又嘈,d伙计系咁迫你撘枱,有吉枱都唔比你坐,比你坐都系好无礼貌咁,服务态度已经好唔掂..去到一睇个menu,哗..乜咁贵架..平时系中环食开既茶餐厅都唔驶咁贵喇,呢度系屋村地方咋㖞..唉..既然黎左就唯有试下..1. 猪扒好多油又唔系吉列...炸得唔够大火吸左好多油..一咬落去成口油..2. 鸡扒好韧又干挣挣,完全唔嫩滑,好难食..3. 通粉既汤冇乜味,好似沟到好淡既鸡汤,仲要系唔热..4. 茄汁豆,得果粒而且系涷既.5. 雪菜肉丝米粉又系唔好食..无乜味..6. 柠茶唔好饮..唔够其他茶餐厅咁浓..得个甜字..7 .奶茶系涩既.. 无荼香味.完全唔明点解咁普通既食品可以搅到咁鬼难食..真系差过哂一般普通既茶餐厅..但价钱就好唔合理..贵过哂人地..质素好差..果度系乐富咋..收咁既价钱..仲要比垃圾人地食..贵既茶餐厅我去过..难食既我都去过..但又贵又咁超级难食既..呢间做左第二无人做到第一..好心做生意有返d良心喇..趁住乐富中心未开.经济唔好仲要收咁贵..贵得黎又难食..唔会再去呢间黑店..

2. 鸡扒好韧又干挣挣,完全唔嫩滑,好难食..
3. 通粉既汤冇乜味,好似沟到好淡既鸡汤,仲要系唔热..
4. 茄汁豆,得果粒而且系涷既.
5. 雪菜肉丝米粉又系唔好食..无乜味..
6. 柠茶唔好饮..唔够其他茶餐厅咁浓..得个甜字..
7 .奶茶系涩既.. 无荼香味.

会再去呢间黑店..

2009-05-30
  • 无!