2023-09-25 989 浏览
依间食肆以鸡煲+火锅作招徕,但两样都超级难食,所有职员态度都又唔好,识睇一定睇负评!【120分钟任食鸡煲+C餐特级极上和牛】💰每位$318+$10(星期五六日)+加一服务费直接逐项劣评就可以❌饮品选择少❌火锅配料唔好食之余,连我唯一会食嘅油麦菜都冇补过❌火锅酱料当中个咸豉油味道古怪,净系得个咸,咸到成支头抽咁❌喺收银机𠮶个唔知系咪老板,全程黑口黑面,另一个50几60岁嘅楼面姐姐好似好赶时间咁,见到乜都收,到最后我哋过左120分钟想食埋少少牛肉就走,已经同个姐姐讲咗㗎喇,佢收我哋嘅嘢收左三次,都仲要赶我哋走三次,话出边有人等,出边去到根本一个人都冇🔥🔥🔥去到后尾我发火闹返佢,佢先收声唔再讲❌鸡煲个味根本就系好假,求其揾啲酱油炒埋一碟,仲衰过出去茶餐厅食个小菜,每次比出嚟都冇半只鸡,问你要唔要鸡脚,原来只鸡脚系喺街市求其买嘅凤爪,根本就唔系𠮶只鸡只脚,同呃人有咩分别?❌食最贵嘅火锅套餐,首先啲牛质素认真麻麻,我哋食嘅牛系其他两个平嘅餐冇嘅,全部我都觉得好一半,一系就好细块好碎,一系就好韧,自己食开牛就好知道自己想食乜嘢质素,只可以讲超级超级失望❌鲩鱼片唔好食、墨鱼仔有浸好古怪嘅味,鱼皮响铃

【120分钟任食鸡煲+C餐特级极上和牛】
💰每位$318+$10(星期五六日)+加一服务费

直接逐项劣评就可以

❌饮品选择少

火锅配料唔好食之余,连我唯一会食嘅油麦菜都冇补过

火锅酱料当中个咸豉油味道古怪,净系得个咸,咸到成支头抽咁

❌鲩鱼片唔好食、墨鱼仔有浸好古怪嘅味,鱼皮响铃都好麻麻

🔥当然大家见到好多好评嘅时候,就谂住冲过去试,但希望大家可以睇到我依个真实食评,先再决定去唔去食!

总结,一间永远唔会再去嘅食肆!又贵又唔好食‼️