2021-03-03 1071 浏览
根本唔系越南野,难食到爆。。今日食晏,见隔离米线好多人,于是转阵呢间,我叫左海南鸡饭$48,同事叫左生牛河$40,嘢食好快到,但真系唔知自己食紧乜个海南鸡饭根本唔系海南鸡饭鸡雪藏鸡唔紧要,个样好似煲汤汤渣咁,又鞋,又无乜鸡味,仲要斩到一岩一惭,成碟碎骨,仲有,无啦啦整啲葱油落去,食海南鸡饭系配葱油架咩?饭啲饭唔系油饭,佢俾黄姜饭,系无乜饭香,但我觉得唔算差,收货嘅酱我谂好多人都会同意海南鸡饭酱汁系好重要一环,佢俾左两只酱我,一个。。系麦当奴嘅泰式辣酱,系,你无睇错,另一个,我见颜色似样,一撩落去,稀dum dum,再试,下?...老抽黎嘅,系咪玩野吖我同事就话个生牛河无味总括黎讲,我觉得厨房唔单止求其,系连对个样食物嘅基本知识同基本功都缺乏
根本唔系越南野,难食到爆。。

个海南鸡饭根本唔系海南鸡饭

我同事就话个生牛河无味