2021-01-24 732 浏览
完全不是omakase 来的 不要被$288而吸引首先 入到黎 个餐厅得一个师傅 一个侍应等左15分钟先有人招呼有这样的omakase吗? 小弟都系第一次见野食方面- 老实讲 食材算生鲜嘅 但系个饭好差 寿司嘅灵魂系饭啊吗 连最基本都做唔好?非常搞笑 个人会觉得立鮨仲好味过呢间野。蒸蛋系硬架 海胆你地可以看下张相 手卷的紫菜系淋架其实都系因为好多好嘅食评先会黎,但真心觉得中伏,怀疑全部都系打手 大家要睇路本身食开omakase都明白$288都唔会有超高嘅质素架啦但无谂过可以差到咁😖最后黎到餐厅食完野先讲,要做会员要比$50才可以享有这个$288优惠,一早又无讲,系咪想呃多啲人入嚟呢?咁大件事无人讲嘅Conclusion- 比同等价钱 可以有更加好的选择,真系唔洗黎 简直浪费金钱和时间!🙂🙂
完全不是omakase 来的 不要被$288而吸引

首先 入到黎 个餐厅得一个师傅 一个侍应