2020-12-13 189 浏览
一开始在OpenRice订个位,去到原来好似大家乐咁,自助式服务(懒高级𠮶款). 我book枱𠮶阵亦都有用到佢哋嘅Asia Miles嚟book,但最后收到通知话缺席一开始佢系因为俾佢啤啤熊手摇吸引而慕名而来....我同个朋友各自点咗一杯泰式豆花珍珠奶茶(好似有仙草系底),另一杯系咖啡。食物方面我哋系食午餐,我叫咗九龙沙嗲牛肉公仔面,另一碗海鲜喇沙。𠮶碗沙嗲面,一开始见到个汤底系透明的..个心都觉得有啲中伏只系佢加咗一”pat”沙嗲酱系上面,食落去淡而无味...仲有浸酸宿味..食茶记嘅沙嗲面都好过呢度一百倍.... 另外碗喇沙面,都系淡而无味,剩系得个颜色似,另外佢啲海鲜例如有一只虾系个碗度,仲要系将只虾切开一半当两只。到杯手摇,冰多过饮品... 如果冇乜特别,又想喺K11食嘢,可以试吓其他餐厅:sexy crab 或者食food court 😂呢间野真心唔使试
𠮶碗沙嗲面,一开始见到个汤底系透明的..个心都觉得有啲中伏

到杯手摇,冰多过饮品...
九龙沙嗲面
2020-12-12