本人第一次喺openrice写食评,因为真系极度不满😅🙏🏻呢篇野系坐喺餐厅食呢个所谓放题期间打的,真系太唔开心了120分钟牛扒放题,两人共$556,连加一$611一坐低侍应已经话六款主菜入面有两款都冇谂住叫三样主菜,又比侍应话一次净系叫住两样先,话惊啲野食冻㖞😅😅侍应同你讲野都系插住裤袋咁,非常串嘴首先,日式酱烧牛柳完全冇牛味,中间位咬到牙较都软埋…普通茶餐厅都好食过佢牛面颊就好似煲汤净低嘅肉,又系冇肉味可言鸡扒又系茶餐厅质素😅日式未噌芝士意大利饭只系捞左汁嘅饭,完全冇意大利饭应有嘅颗粒感、硬度同黏稠感迷你自助吧就系两张长台拼埋,甜品只有泡芙同两款蛋糕,味道非常一般唯一好食啲嘅系最唔值钱嘅薯饼同薯条…收人每位三百几蚊食两个钟嘢饮都净系包一杯见其他食评话有movenpick雪糕,但当日去只有雀巢雪糕😅😅成间嘢俾人感觉就系非常非常孤寒😅🙏🏻千!祈!唔!好!黎!尤其系食呢个所谓牛扒放题😅真系极度极度失望,性价比极低!咁嘅质素都喺观塘生存到,非常令人不解🥲

120分钟牛扒放题,两人共$556,连加一$611

一坐低侍应已经话六款主菜入面有两款都冇

牛面颊就好似煲汤净低嘅肉,又系冇肉味可言
鸡扒又系茶餐厅质素😅
唯一好食啲嘅系最唔值钱嘅薯饼同薯条…
收人每位三百几蚊食两个钟嘢饮都净系包一杯
成间嘢俾人感觉就系非常非常孤寒😅🙏🏻

咁嘅质素都喺观塘生存到,非常令人不解🥲
2024-01-23