2024-05-22
咁啱经过铜锣湾见到时代广场对面有几间食肆,就行过去睇睇,而元气上边就系好呷。👆🏿依间食肆主打台式火锅放题,咁午市就分为几个唔同嘅放题选择,有正常款式、同埋午市100分钟、60分钟放题。但系由于午市指定放题系冇牛板腱食,所以我哋选择咗正常款式嘅Level one $198+10,🐮🐮而佢最平嘅60分钟放题系只需$98👍🏿讲返食物方面,我哋拣咗个汤底系沙茶猪骨汤,捧上嚟𠮶下就已经有好香嘅沙茶味。而佢哋出面都有唔同嘅手摇饮品同埋自制泡茶饮,熟食都有唔同嘅台式风味小食可以拣,尤其是炸物种类非常之丰富,但系卫生方面要做好d,因为我见到炸虾卷个到夹住一丝头毛😂🦐而讲返最重要嘅牛板腱,我哋可以见到佢将一片片切成好细,令到成个口感丰富同埋易入口,反而牛五花味唔系好出总括而言,成个性价都高嘅,可以再去
总括而言,成个性价都高嘅,可以再去