2022-08-17 217 浏览
<Hong Kong🇭🇰• Anywhere>“咬我唷!香煎鲷鱼”最近食Ruby Tuesday 既午市套餐,主菜拣左香煎鲷鱼配忌廉菠菜汁,切开鱼肉质感厚实,有咬口。另外都嗌咗少少轻食,呢个烧烤汁鸡沙律🥗鸡肉嫩滑,酱汁酸酸甜甜不错,生菜都新鲜👍🏻夏天热辣辣,搞到无咩食欲,点可以唔饮番杯fresh啲嘅特饮消下暑😆哩杯Lime soda,冻冰冰嘅梳打水加上清新青柠味,实在凉快。 而朋友嗌咗一杯 mango fruit tea,酸酸甜甜,有啲杂果肉,都几开胃。最后,加多左个迷你浓情朱古力蛋糕来画上句号🍫Ruby Tuesday 50 周年庆祝活动7-8月期间逢星期二都有个 Every TUESDAY Offer, 每枱净消费满$400 送coupon/souvenir😎#hkfood #rubytuesday #旺角美食 #尖沙咀美食 #最新优惠 #lunch #饮食优惠
<Hong Kong🇭🇰• Anywhere>
“咬我唷!香煎鲷鱼”

最后,加多左个迷你浓情朱古力蛋糕来画上句号🍫

Ruby Tuesday 50 周年庆祝活动

#hkfood #rubytuesday