(非会员)
2009-05-06 6 浏览
上个月,我同朋友一齐食午饭,拣了Todai。未入去就好似几靓,入去就唔知点讲好啦,坐似D无背脊位,又唔舒服,都唔知边个设计!冷盆就攞咗D香草青口,蟹钳,和风豆腐,寿司试吓,呢D都唔错啦。但系中华沙律,八爪鱼仔,辣三文鱼,咁普通,我就唔会食啦,所以都无去攞。热盆就攞咗D烧羊肉,天妇罗,日式蒸蛋,烧鱿鱼,炒饭试吓,食落亳无特别。甜品就攞咗D雪榚,Pancake,芦荟粒,Cheese Cake,算系不过不失咁啦。前几日,我老板请食晚饭,结果食返呢间,所以就照食,呢次好彩啦,安排坐圆枱。冷盆变化比较多,有长脚蟹,生蚝,泡菜,辣萝卜,鱼生,海胆寿司,感觉鲜味不足。热盆变化唔大,有烧牛肉,天妇罗,日式蒸蛋,烧鱿鱼,炸软脚蟹试吓,味道差唔多啦。见到啲人排队,咁咪排攞,D龙虾每次要等十五分钟,每次出都得廿零三十只,点够咁多人分呀?我排咗六七次都攞唔到呀!!甜品变化基本上一样,有梳扶里,雪榚,焦糖布甸,Tiramisu,亳无变化,味道一样。饮品要另外比钱,仲要叫你先至识refill D饮品,又成日问你要唔要Order D饮品,问咗几次啦,都唔知佢想点。至于D服务真系不予置评,又要付加一服务好费,真系有D

至于D服务真系不予置评,又要付加一服务好费,真系有D贴钱买难受的感觉。

老板攞成二千几蚊出嚟埋单跟住就去攞车啦,令人意想不到在咁大个美丽华商场里消费,竟然连泊车优惠都无,真是有点可笑。

好老实说尖沙咀都有三四星级酒店,午市都有生蚝同鱼生食。

整体来说,午市同晚市,差不多几乎一样。

仲嚟唔嚟食 – 哼!!!
2009-04-30
  • 烧牛肉