2023-02-09
原来圆方开咗一间西餐厅,有午市套餐几抵食㗎🙀如果叫两个course到时喺$188🤤我觉得呢个价钱都几抵食。毕竟佢嘅质素都几好❤.ᐟ.ᐟ帝王三文鱼他他,刁草,辣根,香辣脆饼.ᐟ.ᐟ要加钱㗎。大家要留意!不过真系好值得食,如果大家有不值嘅话我会建议大家可以试吓🤤他他中嘅三文鱼已经同刁草同埋辣根混合左,所以食落口嘅味道会更加丰富。香辣嘅脆饼增加辣味🌶️令到成个他他更为惹味.ᐟ.ᐟ法式长面包,果仁种子牛油.ᐟ.ᐟyessss!都系要加钱💸!我觉得呢个钱比得好值得!因为佢个牛油实在太特别了,有香浓嘅果仁味。.ᐟ.ᐟ西班牙鲭鱼,韭菜,薯仔,鸡汤.ᐟ.ᐟ最后一样加钱嘅嘢食就系呢个,好感谢职员介绍,因为呢个鲭鱼比平时食开嘅油分更加充足💁🏻♀️,更加香口。.ᐟ.ᐟ炖猪腩肉,猪手小丸子,芹菜头,苹果迷迭香酱汁.ᐟ.ᐟ炖嘅猪腩肉会比较滑少少,口感软身,肉汁Juice。小丸子外脆内软,猪手👅份量好足够。
.ᐟ.ᐟ帝王三文鱼他他,刁草,辣根,香辣脆饼.ᐟ.ᐟ
他他中嘅三文鱼已经同刁草同埋辣根混合左,所以食落口嘅味道会更加丰富。香辣嘅脆饼增加辣味🌶️令到成个他他更为惹味 .ᐟ.ᐟ法式长面包,果仁种子牛油.ᐟ.ᐟ
yessss!都系要加钱💸!我觉得呢个钱比得好值得!因为佢个牛油实在太特别了,有香浓嘅果仁味。 .ᐟ.ᐟ西班牙鲭鱼,韭菜,薯仔,鸡汤.ᐟ.ᐟ
最后一样加钱嘅嘢食就系呢个,好感谢职员介绍,因为呢个鲭鱼比平时食开嘅油分更加充足💁🏻♀️,更加香口。 .ᐟ.ᐟ炖猪腩肉,猪手小丸子,芹菜头,苹果迷迭香酱汁.ᐟ.ᐟ