2024-08-28
中午约咗朋友想坐低慢慢倾偈,就拣咗快乐小羊,一于一路打边炉,一路倾餐厅的氛围轻松舒适,非常适合与朋友聚餐。店内的招牌菜之一的汤底是浓郁酸辣金汤中锅,汤底酸辣可口,一定满足到钟意食酸辣嘅朋友。蔬菜自助吧的任食选择令人惊喜,娃娃菜菠菜萝卜等等都非常之新鲜,实现真正嘅蔬菜自由👍🏻我特别喜欢塔拉上的快乐卷,口感柔软,搭配上新鲜的羔羊肋卷,肉质鲜嫩西冷牛肉更是柔嫩多汁而手工滑三拼和黑松露羊肉丸则为火锅增添了层次感,让每一口都充满惊喜蒙式烤羊串的香气也让人回味无穷新鲜的海带苗吸晒金汤入边嘅味道,非常之惹味同埋佢肉嘅份量亦都非常之多$3-40已经有咁多肉,真系非常之抵现在,快乐小羊正在进行一项特别推广:消费满**$300**即可获得**$300**的现金券,供下次使用我亦都见到佢新推出的一人火锅定食,变相即使自己一个嚟又或者系想卫生啲同朋友食都可以分开边炉嘅话都可以用呢个套餐根据返肉类有个价格嘅调整,重点系都唔过$100😍
餐厅的氛围轻松舒适,非常适合与朋友聚餐。
西冷牛肉更是柔嫩多汁
蒙式烤羊串的香气也让人回味无穷
新鲜的海带苗吸晒金汤入边嘅味道,非常之惹味
同埋佢肉嘅份量亦都非常之多
$3-40已经有咁多肉,真系非常之抵