2022-05-05
🇭🇰麻辣娘子🇭🇰#foodxxe_川菜#foodxxe_辣#foodxxe_宝林呢间 嘅午市抵到烂 仲要好好好好食!我回访左几次了😝所以一定要推介比大家❤️不过都有伏野 大家记住睇埋落去啊🤓/🌟整体🌟✔️午市好抵食 $18有个酸辣土豆丝✔️野饮款式多 有埋台式饮品🇹🇼❌试过张椅子黐立立🐠酸菜鱼🐠✔️好开胃 汤底浓郁 𩠌饭一流😋✔️ 丰富足料 鱼嘅件数都几多😝✔️最钟意佢嘅薯粉 挂汤入味评分:4.6/5➡️如果钟意食面嘅⬅️我推介叫酸菜鱼汤冒菜🤓佢哋个汤底一样 你更可以加唔同𩠌🤩🌶麻辣香锅🌶✔️上枱仲系热辣辣 镬气十足🔥✔️炸过嘅鸡翼特别香口 再配上麻辣真系冇得顶🐣✔️牛肉唔会韧 香料满满 诚意十足🐮评分:4.6/5🥔酸辣土豆丝🥔✔️爽口酸辣 调味岩岩好😍✔️真系好抵!评分:4.6/5🖤红糖糍粑🖤✔️外脆内软 点埋糖浆食更添一番风味🥰❌觉得可以再烟韧少少❌性价比都可以高少少😌评分:4.4/5🥵四川香辣汤冒菜🥵❌极不推介 佢似辣油加清汤 冇味 好难食!评分:2/5/我真系好钟意佢 希望大家都钟意😍行过路过麻烦拑下个like先走啊🙏最近约紧朋友食川菜😝大家有冇其他川菜推介?🤩回头指数:4.9/5食物质素:4.6/5性价
🌟整体🌟
❌觉得可以再烟韧少少
❌性价比都可以高少少😌
评分:4.4/5
🥵四川香辣汤冒菜🥵
❌极不推介 佢似辣油加清汤 冇味 好难食!
评分:2/5
回头指数:4.9/5
食物质素:4.6/5
性价比:4.6/5
人均消费:HKD60
📱搜寻:#Foodxxe_麻辣娘子
💻分类:#Foodxxe_restaurant
多谢您睇到呢道❤️
#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLover#好西#台湾#台式饮品#川菜#冒菜#麻辣#麻辣香锅 #麻辣烫#酸菜鱼#鱼#麻辣娘子#宝林#将军澳#鸡翼#牛肉#spicy#chicken#beef#红糖糍粑