2024-05-03
之前已经嚟过食呢间居酒屋,平日嘅午市人头涌涌,好多上班一族嚟食饭适逢1:30开始有食客食完lunch,我哋仲可以坐超阔落嘅卡位🫶🏻一坐落听到餐厅嘅音乐觉得系同一个年代🤣系郑伊健嘅真心替代你❤️❤️餐厅仲有和服穿着体验🫶🏻🫶🏻有一个好靓嘅樱花背景可以比我哋影相~钟意日本嘅朋友一定唔可以错过佢哋嘅午市套餐会包面豉汤同埋热饮~仲可以用优惠价追加午市小食今次食咗蒲烧鳗鱼盒饭,scan qr code落单仲可以mark多汁鳗鱼嘅底部铺满咗蛋丝,卖相唔错👍每粒饭粒都吸收满鳗鱼汁嘅香味同埋鲜甜,加埋四大块嘅鳗鱼,鳗鱼肥瘦双间,连埋少少煎香咗嘅表皮,油脂嘅香气同埋鱼皮嘅口感相得益彰,味蕾超级满足妈咪嗌咗松叶蟹脚杂锦鱼生饭,佢嘅价钱只系$78 ,如果在附近商场食嘅话一定唔止呢个价钱🥹鱼生饭口感烟烟韧韧,每粒饭都饱满~加埋鱼籽,口感觉得爽爽脆脆的松叶蟹脚已经预先剥好,一口咬落去啖啖肉嘅滋味好正🙌鱼生饭入边有大细size嘅帆立贝、三文鱼刺身、飞鱼籽以及玉子,份量十足!帆立贝同埋三文鱼都好新鲜肥美,隔篱枱有好多人追加小食,所以我哋都加咗帆立贝同埋油甘鱼刺身做小食,货嘅流量够快先可以保持到新鲜!总括嚟讲,系一个可以
餐厅仲有和服穿着体验🫶🏻🫶🏻
有一个好靓嘅樱花背景可以比我哋影相~
钟意日本嘅朋友一定唔可以错过
鳗鱼嘅底部铺满咗蛋丝,卖相唔错👍
松叶蟹脚已经预先剥好,一口咬落去啖啖肉嘅滋味好正🙌
总括嚟讲,系一个可以望到海嘅环境,食到低至$68嘅午市套餐,仲可以影和服相~非常满意