2023-08-04 1737 浏览
今日要食素,小弟同太太由大埔来荃湾,想睇下有边间可以试,咁啱经过,见佢有放题!问咗价钱!觉得都合理,就入咗去试!见过餐牌好似有好多款!未咩都叫下?老实嘅!小弟真系叫咗好多款,但系好多原来味道系一样!都唔紧要啦!食到咁上下!有个哥仔嚟问我哋,仲要唔要落单?last order,未打算再叫多几样!点知个阿叔!唔知系咪部长!话我哋成枱都系嘢仲系咁叫!惊我哋食唔晒!最后冇叫last order!最后小弟绝冇浪费,全部清晒!坦白嘅!食物质素一般!不过价钱合理!但个部长态度就真系好有问题!不停系咁讲,话我哋叫得嘢多!如果觉得叫得野多,你就唔好做放题啦!大前题,系我又冇浪费食物!如果浪费食物俾钱𠮶阵你都嘈啦!又要做放题,又要唔俾人食得多!咁嘅心态就唔好做素食,转卖肉食啦!肉食就好快饱!我又唔系冇俾钱,你唔使系咁讲系咁讲嘅!
2023-06-04
午餐