每次返工放lunch,同事成日都话要食呢一间寿司,每次我哋都会叫$68𠮶个寿司盛,真系好满足好饱㗎,有时虽然好饱,但系点都要叫过龙之卷黎食,因为真系几好食!小食方面,佢哋嘅鱿鱼同埋炸紫薯饼,都系唔错嘅选择😋😋不过都试过佢哋嘅午市时既三文鱼饭,所用上嘅三文鱼系接近皮位,所以我觉得都几腥,食到一半已经想停🙈😖*除咗午市外,晚市我都试过几次,一样都系咁好食🤗我哋叫咗个三文鱼盛,有正常嘅三文鱼寿司,轻轻炙烧过嘅葱三文鱼寿司,另外有类似花之恋嘅寿司,上边有小小柚子,个人觉得三文鱼配柚子唔系几夹。*另外,佢哋嘅炸虾沙律手卷都系值得一试,炸虾炸得好脆好香,配埋蛋黄酱食,成件事又系超肥既😂*除咗寿司手卷外,我哋都点左一个胡麻酱豆腐沙律,上面有好多木鱼花,不过我觉得太多了😂豆腐都几滑,配埋胡麻酱食都几好食㗎!龙之卷真系must点item🤗😂😋 外面系鳗鱼,中间系天妇罗虾,上边仲有好多蟹籽点缀,食落系好满足好好味!而且佢有轻轻烧过,所以食落特别香口!每次去峰寿司我都会点黎食😋*另外我哋都叫咗芝士炙烧三文鱼寿司,烧带子寿司等等,全部都几好食✌🏻😁*去荃湾唔知食咩好嘅时候,不妨试吓峰寿司,的确系一个唔错选择,
除咗午市外,晚市我都试过几次,一样都系咁好食🤗

去荃湾唔知食咩好嘅时候,不妨试吓峰寿司,的确系一个唔错选择,午市晚市一样系咁好食😄😄