2022-08-10
位于尖沙咀海防道嘅火锅店,环境舒适,午市都有火锅放题,除左火锅配料,仲包头盘,一定饱到捧住个肚走😆—————90分钟午市火锅放题 ( 只限星期六日 )行政午餐 ( $228 )呢个set除左包90分钟任食火锅配料外,仲有一次头盘,同按人数计嘅美国嫩牛😌-头盘- 老坛酸菜鱼未打边炉前会先上头盘,自家韩式芝士鸡/招牌麻辣鸡煲/味鲜卜卜蚬/老檀酸菜鱼 (四选一 ),可以自选辣度,拣左少辣嘅港🐷都觉得好够酸够辣够麻,而且鱼嘅份量超多,肉片嫩同冇骨,可以放心大大啖咁食😬-汤底- 怀旧沙嗲浓汤+药膳养生牛奶锅 ( 鸳鸯锅+$30 )汤底可以8选1,港🐷拣呢两款都不过不失,牛奶锅比较淡味😂-美国嫩牛- 美国牛下肩+牛板腱按人数俾份量,图为2人份,牛肉质素当然比任食嘅好,口感够软嫩,油脂分布适中😗-任食火锅配料一般蔬菜、丸类都有供应,另外特别啲嘅有木耳饺、醉鸡件、蟹籽虾滑等,肉类就有金钱展、雪花肥牛、豚肉同豚肉五花片~选择都几多!-甜品饮品上网睇夜晚会有芋圆甜品,午餐就得雪糕,不过都有几款拣😛 另外饮品选择玻璃樽汽水同韩国饮品都有,美中不足嘅系试唔到佢地嘅自家樽装茶🥲-整体黎讲虽然价钱系贵左少少,但环
—————
90分钟午市火锅放题 ( 只限星期六日 )
行政午餐 ( $228 )
头盘- 老坛酸菜鱼
汤底可以8选1,港🐷拣呢两款都不过不失,牛奶锅比较淡味😂
美国嫩牛- 美国牛下肩+牛板腱
任食火锅配料
甜品饮品
整体黎讲虽然价钱系贵左少少,但环境、食物份量质素都唔错,系略嫌90分钟有啲赶,好似港🐷咁食得慢嘅人可能会唔系好够时间食埋雪糕就够钟😂
精选午餐 ( $158 )
行政午餐 ( $228 )
高级商务午餐 ( $298 )
*另收加一服务费