2016-07-30 8356 浏览
最近做紧8折优惠 山长水远都过黎try try,1200食到1430 🕝----------🕵🏻 总 结 🕵🏻----------💁🏻 推 介 :榴梿酥,芒果酥,芒果糯米糍,广岛焗蚝,生蚝(记得洗沙),梳乎厘(可以沟榴梿蛋糕啲cream黎食)🙅🏻唔推介:刺身------------------------------环境好舒服,加上楼底高,冇咩压迫感,同红磡另外一间pateXXX buffet系两回事。食物方面,生蚝无记错好似系美国蚝,好运就大只,唔好运就细只。不过好多都多沙到食唔到🌚🌚🌚不过算系鲜甜既,用杯水冲多几冲d沙啦唯有。刺生方面⋯⋯⋯⋯ 系 难 食 既。吞拿鱼d texture咬落去都唔知咩黎,好奇怪,直头系要吐返出黎!另外有羊架啊,广岛焗蚝,泰式凤爪啊(唔会好辣)⋯⋯⋯⋯⋯ 唔错既,可以try try。甜品方面,榴梿控就开心啦,因为有榴梿蛋糕同榴梿酥(好似系),榴梿蛋糕啲榴梿味系个cream到,个人觉得都ok,榴梿酥味道浓郁,必食👍🏻👍🏻👍🏻另外好食嘅就系芒果酥,芒果糯米糍(好滑好食),同埋梳乎厘。因为我系重口味之人,我将榴梿蛋糕啲cream沟入梳乎厘食,正到不行了!服务

----------🕵🏻 总 结 🕵🏻----------

🙅🏻唔推介:刺身

服务方面,收碟效率系超快!nice!
  • 甜品
  • 生蚝