餐厅: 稻成 (K11 Musea)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-26 453 浏览
平时都好钟意食酸菜鱼 成日经过沙田𠮶间分店都冇机会试 咁啱出到嚟尖沙咀喺MUSEA见到 试下平日午市套餐个酸菜鱼先酸菜鱼味道我个人觉得唔错 用嘅系鲈鱼 有啲泥味 就咁食鱼嘅话味道一般 酸菜唔会好咸食落唔错 本身配咗紫薯粉 系我钟意嘅宽粉类型 够晒烟韧 好食 仲有个白饭 唔算大碗 不过一个女仔食都够晒汤底嘅话我觉得够酸 不过越食越咸 真系要快手啲最惨系埋单先发现原来要12蚊茶钱 畀茶钱唔紧要 不过佢午市套餐餐牌系冇写嘅整体用餐体验连埋服务 计晒加一同茶钱呢个价钱 我就觉得唔太值喇

汤底嘅话我觉得够酸 不过越食越咸 真系要快手啲

2024-04-26