2022-01-12
做野做到好攰好眼训🥱 最好就系黎个Coffee Break同事推荐我黎Kremaro呢间Coffee shop买返杯咖啡醒下神放松下地点都几方便就脚 而且咖啡仲好高质!😛.🌟Christmas Latte ($48)见到有Winter Special 都想试下呢d期间限定嘅饮品⛄味道有d似gingerbread latte 饮落好暖胃 而且热力仲持续到一段时间 真系好神奇🔥后来同咖啡师倾下先知佢地加入左自己煮嘅spice syrup 材料有Hazelnut、Cinnamon等等 好有心思所以咖啡好易入口又唔会太strong☕佢地仲俾左盒Decorating kit 我自己装饰杯独一无二嘅咖啡添.🌟Ice Cookie ($42)本身见到好多人都系介绍店舖嘅red velvet cookie🍪不过店员同我讲已经卖晒!🤯 睇黎除左咖啡之外 曲奇都系呢度嘅人气商品今次我就点左芝麻味曲奇 味道够晒浓郁 亦都冇芝麻嘅苦涩味质地比较软身湿润 配埋咖啡啱啱好😚.店舖系以货车作为主题 设计好有特色🚐而且仲以湖水绿作为主题色 有玩味得黎仲有写意嘅感觉
地点都几方便就脚 而且咖啡仲好高质!😛
🌟Christmas Latte ($48)
味道有d似gingerbread latte 饮落好暖胃
而且热力仲持续到一段时间 真系好神奇🔥
材料有Hazelnut、Cinnamon等等 好有心思
所以咖啡好易入口又唔会太strong☕
🌟Ice Cookie ($42)
今次我就点左芝麻味曲奇 味道够晒浓郁 亦都冇芝麻嘅苦涩味
质地比较软身湿润 配埋咖啡啱啱好😚