2019-01-12
呢日放半昼,一点就收工走得,所以就落去观塘揾个fd食晏先朋友系喺观塘区既工业大厦返工既,呢日佢就带左我黎呢度开餐一入到去就经已感受到旧日校园既气氛啦连自助区既水都系用左test tube装,真系到处都系以前返学既用具朋友话呢个期间限定既meun系新出架,佢之前黎食都未有架而本身既meun都有好几款既饭面可以拣,喺心大心细既情况之下,我最终就要左个“台式卤肉便当”HKd$58卤肉饭既size适中,唔算太大,但卤肉份量唔少,所以唔洗要𩠌都可以轻易将饭食清光呢个卤肉便当都有几多𩠌,鸡翼 鸡蛋 海带 猪耳 豆干同萝白都样样有啲,全部都卤到入晒味个set仲会有一小碟菜甫添而朋友就试左个期间限定既“麻辣牛腱面”HKd$55之后食完岩岩好够两点半,我地就追加左份“香肠蛋饼”HKd$40 share一齐食蛋饼煎得香喷喷,入面除左有味道带甜既台湾香肠之外,仲有满满既芝士架呢啲不败既组合,味道又点会差呢
朋友系喺观塘区既工业大厦返工既,呢日佢就带左我黎呢度开餐
一入到去就经已感受到旧日校园既气氛啦
朋友话呢个期间限定既meun系新出架,佢之前黎食都未有架
个set仲会有一小碟菜甫添
而朋友就试左个期间限定既“麻辣牛腱面”HKd$55
呢啲不败既组合,味道又点会差呢