餐厅: 茶泰 (新都城中心三期)
资讯:

2023-02-28 354 浏览
2023.02.25 lunch抵食抵食😃 一碟泰式冬荫公炒金边粉都只系$60!仲要有饮品!仲唔抵食?到见埋真样,食埋落肚⋯⋯绝对超抵食😃👍🏼 虽然冬荫公味唔重,同埋少少油,所以近碟底嘅都冇食晒,但味道唔错,啲配菜亦好ok,几只虾都唔细兼肉质都好,讲紧只系$60,又有杯饮品送,拣咗热奶茶,仲要系几香茶味,好饮😌仲要冇加一添!👍🏼另外一个拣泰香扎肉肉丸汤河,不过呢个都要$52,比起炒碟粉都只系$60,相对呢个汤河就好似唔算平😅 一样都系有饮品,我拣椰香咖啡,正😄👍🏼 只少我好钟意,系好饮嘅咖啡😌 至于汤河就普普通通,冇乜特别。不过,一定会再嚟😁 餐厅仲有个小范围有啲泰国食品卖,我哋都多多手买咗小小零食同一盒咖哩。其中一包咸蛋黄薯片都几好味㖞,虽然唔算劲有咸蛋黄味,但有少少辣,细好味!最主要系平,只系$12🤪
2023.02.25 lunch

泰式冬荫公炒金边粉