2018-07-04
呢间LittleBreak又系同事大大力加持,但系每次一定要等位~ 不过质素非常高!价钱贵啲都超~~~值得等啊!期待下次再食!SetA 香蒜烟肉波士顿龙虾(半只)伴虾汁意大利面 $178Topping有好多芝士碎碎,比起一大堆芝士酱更加令人易接受!波士顿龙虾都唔少肉㗎~仲有一个龙虾钳仔~意大利面沾满晒虾汁劲Juicy~煮嘅时间都啱啱好~完全无因为客人太多而过到骨就算!#粟米汤 (跟餐)不嬲都劲钟意饮粟米汤嘅猪太郎竟然可以饮到新鲜有渣嘅粟米汤~真心觉得太幸福~#前菜 (跟餐)沙律仔配咗蟹籽沙律酱,唔会太多份量啱啱好!#黑松露沙律酱炸薯条 (跟餐+15)同朋友Share再加多15蚊就有~黑松露沙律酱劲香~怒点Mode ON!炸薯条热辣辣起炉~唔会炸到黑晒一样有加分~#蜜桃柠檬茶 $40唔想太单调~拣咗杯蜜桃柠檬茶,带有少少嘅蜜桃香味再有柠檬嘅清新!Follow ➡️#msmessypig_food
#粟米汤 (跟餐)
#前菜 (跟餐)
沙律仔配咗蟹籽沙律酱,唔会太多份量啱啱好!
#黑松露沙律酱炸薯条 (跟餐+15)
#蜜桃柠檬茶 $40
Follow ➡️#msmessypig_food