2020-09-26 1980 浏览
平时打边炉都系夜晚多,喺OpenRice book有六八折,鸳鸯锅有半价,忍唔住午饭都要嚟过打边炉!嚟过江南庭叙有十次八次,粥粉面饭嘅水准一路保持得好好,之前都试过一次喺度打边炉,已经觉得佢嘅用料新鲜,手工精致,刀法凌厉,有口感,有鲜味,食完唔会好口渴,今次有优惠,食得更加畅快,地方环境整洁舒适,服务亦都唔错,餐厅里面嘅厕所维修紧,要行多两步出返去用大厦嘅厕所,不过都唔系太大问题,另外刚开始嘅时候有少少阻滞,就系个鸳鸯锅等咗好耐先至滚,唔知系个电磁炉唔够力,抑或系煲汤太大,差唔多由头开始煲,其实可以喺厨房揾个劲啲嘅火炉煲到六七成热,先至放上枱,就唔使等到颈都长啰😆。整体上好满足,啱啱喺OpenRice又make左另外一个booking啰🤗,到时再烚过!

葱花虾米炸两
手切肥牛(半份)
猪润
手打鲜虾滑
手打四宝丸
韭菜饺
鲜鱿鱼
芋丝
2020-09-26
葱花虾米炸两
手切肥牛(半份)
猪润
手打鲜虾滑