餐厅: 元気寿司 (健威坊)
资讯:

2016-06-03 445 浏览
天气热成咁 有时食下日本野都几好元气起呢几年都深受大人细佬欢迎。。。我记得我年轻嘅时候唔敢食生野食寿司都系食d熟食😝谂番起都几浪费😂今日lunch同班同事想食好d一够中就行去等位。。。好彩行得快唔洗等好耐😎拎左飞等两张就到我地lu😋😋😋4个人但无order枱,而又唔知几点先有所以回转枱都照坐啦😁午餐唔系好多选择,我都系中意下午茶食多d仲要又平又可以加多d小食🤓最后选择左$88嘅刺身餐刺身不负所望系好新鲜嘅一只牡丹虾两片带子同两片三文鱼三样都系我最中意嘅野好味道😋仲有个粟米青瓜沙律。。。如果系蟹子沙律就好喇!不过青瓜好爽口,粟米都好甜一粒一粒咁食哂即刻清凉哂。。。😋😋仲有两件软壳蟹牛油果卷软壳蟹手卷就食得多喇,呢个就好少会食不过始终系整定,炸完淋哂了不过味道依旧 入面仲加左d松子仁令到口感多d😎😎😎玉子北寄贝赤海虾三文鱼寿司各一我个人认为有件军舰会好d不过寿司好新鲜赤海虾都系我最爱 好爽口加多碗热汤乌冬 清清地 好满足呀店keep住爆场可能天气热,周围都加左风扇令我地无咁热劲!
天气热成咁 有时食下日本野都几好

元气起呢几年都深受大人细佬欢迎。。。

我记得我年轻嘅时候唔敢食生野

寿司都系食d熟食😝

谂番起都几浪费😂

今日lunch同班同事想食好d

一够中就行去等位。。。

好彩行得快唔洗等好耐😎

拎左飞等两张就到我地lu😋😋😋

4个人但无order枱,而又唔知几点先有

所以回转枱都照坐啦😁

午餐唔系好多选择,我都系中意下午茶食多d

仲要又平又可以加多d小食🤓

最后选择左$88嘅刺身
刺身不负所望系好新鲜嘅

一只牡丹虾两片带子同两片三文鱼
三样都系我最中意嘅野
好味道😋
仲有个粟米青瓜沙律。。。如果系蟹子沙律就好喇!
不过青瓜好爽口,粟米都好甜
一粒一粒咁食哂即刻清凉哂。。。😋😋

仲有两件软壳蟹牛油果卷
软壳蟹手卷就食得多喇,呢个就好少会食
不过始终系整定,炸完淋哂了
不过味道依旧 入面仲加左d松子仁
令到口感多d😎😎😎

玉子北寄贝赤海虾三文鱼寿司各一
我个人认为有件军舰会好d
不过寿司好新鲜
赤海虾都系我最爱 好爽口

加多碗热汤乌冬 清清地 好满足呀

店keep住爆场

可能天气热,周围都加左风扇令我地无咁热

劲!
2016-06-01