2018-05-11
呢轮忙到瞓都无觉好瞓,但好友生日都一定要食个饭既~得晏昼可以偷走出嚟,加上呢排好辛苦,就拣间咗呢间慰劳吓自己、顺道同老友贺寿!店员安排咗我哋坐bar台,我自己就拣咗12件手握寿司,店员好贴心咁问我边样唔食,天呀~好感动呀~通常只有我问店员可唔可以唔要乜乜乜,而通常到嘅答案都系:规定咗㖞~无得唔要~所以今次真系好感动呀~讲返呢几件军舰,蟹肉、海胆、贝柱都好鲜味,尤其海胆就更加无得输!佢哋嘅寿司饭并唔系白饭,而系酱油饭,淡淡的,唔太浓,无抢到鱼生嘅鲜味估唔到一个set lunch居然有左口鱼裙边,出面净系呢两件都卖得好贵,所以呢个餐系抵食嘅~带子都好厚肉鲜甜,点解佢净系得铜锣湾店呢~大家埋嚟睇~吞拿鱼佢生得几靓仔~yummy~朋友就叫咗什锦刺身丼,净系造型都满分,而且仲要款款鲜甜,一绝仲会配埋沙律同蛋蛋,男仔都够晒饱啦~
带子都好厚肉鲜甜,点解佢净系得铜锣湾店呢~
大家埋嚟睇~吞拿鱼佢生得几靓仔~yummy~
仲会配埋沙律同蛋蛋,男仔都够晒饱啦~