2014-10-30
呢间舖头因为无小食,价钱又唔算特别平,所以都唔会特别去不过当日去到金钟,无咩食店,旁边得扒房同N咁多间而且得一个人食,唔会太高级,就去试下!虽然两点几先去,但未食饭,而且原来呢度无下午茶餐 叫左番茄汁烟肉德国肠意粉,真系好够番茄味,配埋烟肉,有咸香,但唔会另意粉好咸,但德国肠好似独立开,无融入意粉里面,不过碟意粉真系好『大』啊!落单后放牌系枱面,大约2分钟就有嘢食。冻饮方面阿姐话得金吉茶,里面用幼筒,但有椰果,想点?$53+$5=$58我唔系呢间餐厅老板心入面条虫,亦唔能够即场走去问佢,系咪想我地减肥,所以我只能够怀疑系佢食少D而得几条意粉,我唔能够诬蔑佢想我地每个人都叫多一碟意粉/一份焗薯,甚至系多一个餐,而赚多起码$50。
$53+$5=$58 我唔系呢间餐厅老板心入面条虫,亦唔能够即场走去问佢,系咪想我地减肥,所以我只能够怀疑系佢食少D而得几条意粉,我唔能够诬蔑佢想我地每个人都叫多一碟意粉/一份焗薯,甚至系多一个餐,而赚多起码$50。