2023-07-05
番工前为左要把握多啲时间训教,搞到饭都食唔切🤣又要买个外卖带翻公司食住咁开工,系公司附近都差唔多食过哂咁济,所以今日就行远少少去左粉岭试下越南野🇻🇳。🐒无骨海南鸡餐💰$60👉🏻油饭👉🏻热奶茶食海南鸡我最concern就系个酱😂呢到个酱汁令我想添饭🍚鸡既份量正常,食落都够滑,而我最欣赏都系个酱汁🫚因为佢真系可能将个海南鸡饭带去另一个层次,配埋个油饭好邪恶但又好正👿。🐒越式咖哩(黄咖喱)💰$58👉🏻鸡件👉🏻白饭👉🏻热奶茶另外我既午餐就系呢个十分稳阵既咖喱饭🍛佢有好多combination,除左有得拣咖喱之后仲可以拣咖喱中既配料🐔而我就觉得咖喱鸡最match啦本身睇落个碗仔咁细心谂都唔会好多,但系夹极都仲有😂起码有6件唔同部位既鸡件,仲要食到最后系够汁送饭🤤呢样好重要。🐒香茅鸡中翼💰$28@3只小食香茅鸡翼都系必嗌item之一,呢到既鸡翼都算大只同入味👍🏼
🐒无骨海南鸡餐💰$60
👉🏻油饭