2021-03-01
我觉得小岛 • 澳门菜嘅嘢食系几好食嘅,嘢饮就真系不值一提⋯之前饮过咸柠七梳打,直头想成杯掉咗佢。热奶茶,建议留返喺港式茶餐厅饮。所以今次午餐包嘢饮,我叫杯热咖啡算。最想分享俾大家知嘅系:佢哋啲优惠政策直头世界级👍🏼时代广场有$50优惠券,消费满100减50,其他餐厅都系可以午市,或者套餐使用,但系呢度就绝对唔得,如果你想用优惠券,就要叫主餐牌入面嘅单点。 今日自己一个人食午餐,谂住叫一个外卖自取,点知原来都系冇任何折扣😳😳😳😳大大个牌写全日外卖自取八五折,好似都有心想做多啲外卖咁,但系点知原来我太傻太天真,佢根本唔忧做🤷🏻♀️🤷🏻♀️而家周街都系优惠,人哋会唔会特登为咗你个「主餐牌」八五折嚟帮衬? 餐汤 用纸杯装住,都几方便饮用。几香浓薯仔同埋粟米味,有薯蓉嘅感觉,饮完有饱足感。
最想分享俾大家知嘅系:
佢哋啲优惠政策直头世界级👍🏼