2018-08-14 129 浏览
我同D同事星期五就最中意周围试新餐厅,睇下有冇惊喜。呢间系公司附近,新开左冇耐,就过来试下。我叫左午市拉面定食的吉列猪扒乌冬。每个午市套餐配有前菜沙律,同饭后甜品。沙律🥗配胡麻酱,都够冻同新鲜,好味。甜品系一粒既野,跟沙律一齐上。一间始雪硬左,摆左一阵淋反。口感比较奇怪,开头以为系雪米滋,似系和果子甘样,但入面系棉花糖既质感,味道有点假,吾太好味。汤乌冬似系稻庭乌冬,烟烟un un,又吾会煮得过淋。乌冬数量超多,好似食极都食吾完甘。真系睇吾出乌冬甘多🤣乌冬有半只糖心蛋,可能本人中意食鸡蛋,觉得呢半只蛋真系超好味!另外配菜有荀,碎木耳,粟米同埋葱花。汤都浓味,一小涰乌冬用壳笔小小汤,再加小小粟米同木耳,一啖食落去,正啊😍吉列猪扒配沙律酱,炸得松化香口,但除左粉皮后,猪扒似系薄上,而且份量比较少。呢个餐真系食得超饱,大食既我觉得份量超OK。餐厅地方都算大,座位都坐得舒服。可能刚开,冇乜人帮衬。午餐套餐选择都多,另外有鳗鱼饭,烧鲭鱼配饭,饺子🥟乌冬等等。午餐多个选择,其他套餐留待下次帮衬
我同D同事星期五就最中意周围试新餐厅,睇下有冇惊喜。
呢间系公司附近,新开左冇耐,就过来试下。

我叫左午市拉面定食的吉列猪扒乌冬。
每个午市套餐配有前菜沙律,同饭后甜品
沙律🥗配胡麻酱,都够冻同新鲜,好味。

另外配菜有荀,碎木耳,粟米同埋葱花。
呢个餐真系食得超饱,大食既我觉得份量超OK。

餐厅地方都算大,座位都坐得舒服。
可能刚开,冇乜人帮衬。
午餐多个选择,其他套餐留待下次帮衬

2018-07-20