2023-09-30
香港平民茶记—> 一冰厅阵间lunch time 食咩好🤔呢句可能都系每日无限狂loop⏰又想平又想快靓正🥢茶记实冇走鸡🐥🍜沙嗲黑豚捞丁 $47🍳香葱炒蛋(+$0)🥐芝腿牛角包(+$10)沙嗲牛肉捞丁就食得多😚但将牛肉改做黑豚肉真系第一次试~沙嗲味好浓郁🤤喺微辣中带点甜嘅感觉😍而且花生酱味极浓🥜浓稠度啱啱好😋唯一美中不足的是豚肉有啲鞋😖食落啲韧😖 食常餐炒蛋梗系必不可少😏佢嘅炒蛋真系好滑🤤但牛角包就有啲淋 唔算松化~🫕鲜粟米忌廉汤通粉 $46🍳招牌炒蛋(+$0)🍞厚多士(+$0)佢嘅粟米忌廉通粉主打用新鲜粟米🌽食落真系有一阵阵嘅粟米清甜味😝忌廉味都算重 不过如果个汤可以再杰啲 相信通粉会再挂多啲汁🥣 配埋个炒蛋加厚多士🍳份量真系啱啱好🤰美食分类👉🏻#食咩啊土瓜湾篇评分区✨味道:⭐️⭐️⭐️⭐️地理位置:⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐性价比: ⭐️⭐️⭐️⭐️————————————————————-💰:~$50/人⏰:星期一至六:07:00-17:30 星期日:休息
阵间lunch time 食咩好🤔
呢句可能都系每日无限狂loop⏰
又想平又想快靓正🥢
茶记实冇走鸡🐥
🍜沙嗲黑豚捞丁 $47
🍳香葱炒蛋(+$0)
🥐芝腿牛角包(+$10)
🫕鲜粟米忌廉汤通粉 $46
🍳招牌炒蛋(+$0)
🍞厚多士(+$0)
美食分类👉🏻#食咩啊土瓜湾篇
评分区✨