2022-08-09
(2021到访) 新鲜有水准的刺身!份量都唔吝啬 😜好味指数: 👅👅👅👅👅抵食指数:💰💰💰回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️因为圆方的泊车优惠,间唔中就同屋企人黎圆方,果次试试呢间日本餐厅。环境唔错,好多卡位,比较高privacy👍🏻 服务都好好 间唔中就过黎睇下你要唔要斟水👍🏻由于本身钟意刺身,难得黎到收费比较高嘅日本餐厅就唔想食鱼生粒粒丼饭啦1️⃣特上刺身定食🤤 👍🏻 刺身款式多 有7款👍🏻每款刺身都大大件厚厚的👍🏻重点每旧都系好新鲜! 带子是鲜甜的😋隔左成年仲系好难忘! 👍🏻另一难忘一定系佢一小碟的海胆!碟仔虽小 但份量比我想像多 好 多!食极仲有😋而且系超新鲜好味 唔系比垃圾你 🥺 🥺好食到想cry 真系每款刺身都食到佢独特嘅鲜味👍🏻白饭配有饭素 配埋蟹肉同海胆捞饭 真系好正🥺觉得呢200几蚊比得好值🥺2️⃣ 银鳕鱼西京烧定食又系好好食 可惜冇影相! 👍🏻份量好大件 👍🏻有浓浓的鱼油香同埋鱼味👍🏻一啲都唔觉油腻 第一次食西京烧表示一试难忘🤤连平时唔好食鱼嘅妹妹都大赞好好味! 总结觉得佢嘅材料好新鲜,喺圆方商场黎讲完全对得起佢嘅价钱。如果想食平啲,食佢啲乌冬定食天妇罗定食应该都唔错😋
新鲜有水准的刺身!份量都唔吝啬 😜
🥺好食到想cry 真系每款刺身都食到佢独特嘅鲜味
👍🏻白饭配有饭素 配埋蟹肉同海胆捞饭 真系好正🥺
觉得呢200几蚊比得好值🥺
2️⃣ 银鳕鱼西京烧定食
又系好好食 可惜冇影相!
👍🏻份量好大件
👍🏻有浓浓的鱼油香同埋鱼味