呢间餐厅选址好隐蔽,基本上行过都唔会见到佢,不过难得有新野,都要一试既。地方细细,装修都几cozy, 晚上应该主力系做Happy Hour. Lunch 嚟讲呢到都几贵,加埋一之后平均都要80-100蚊一位,仲要冇包野饮,热饮都要加钱。不过野食质素真系唔错既,睇相好似好少,但佢只碟都好深,份量都好足够。今次我地叫左两款意粉,两款质素都好好,意粉口感岩岩好,爽口烟韧。 蚬肉意粉既蚬肉够多,但比较辣,建议唔太食得辣的朋友要叫佢小辣呀!另一个泰式肉碎炸蛋意粉油左少少,不过味道都不错。总括黎讲,质素不错,但价钱实在有啲贵,如果之后会调整少少lunch set 价钱 (起码野饮唔晒加钱啦),都会考虑再去的

香辣蚬肉炒意粉

泰式肉碎炸蛋意粉