2024-06-19 158 浏览
出街食得太多都想食返啲清清地既野去balance一下。Foodbox对于我尼D反IFC既人系一个唔错既选择,皆因一落楼就可以买到,即叫即整都唔会要等好耐。(除左落雨天太多人既时候~)Foodbox出名够大份,虽然价钱大概80蚊好似好贵咁,但系份量大到足够同女同事一齐share,所以其实除返开性格比都是唔错的。个menu有好多选择,,想light d 食沙律菜得,想饱肚D食三文字又得,得左!而我地最常叫既就系Grilled Chicken Salad。沙律入面有多种唔同既沙律菜,仲有面包粒增加口感,食落嗦嗦声,配埋个沙律醋,酸酸味味其实好岩系夏天食!个烤鸡胸就不过不失,有3大块。个餐仲会跟个汤或者果汁添架,其实系几抵。