计上星期试咗宏利金融中心地下新开cafe, 简直难食到一个点,我地未试过完全唔想影相、亦唔想写食评,连最基本嘅咖啡都做得唔好睇嚟应该又系时候转手虽然装修有点特别,绝对系一次都不能试!所以今次就过咗对面街,喺振万地下开咗一间新茶餐厅,装修比较时尚,服务员态度非常有礼,每位侍应也好有礼貌但系如果你食午餐就一定记得订位,佢哋每次大排长龙起码十几廿人同埋每日嘅午餐,选择唔多,不过胜在重点,我哋试咗星期一嘅鳗鱼饭斧头猪扒意粉同埋黑椒鸡扒意粉,最令我哋惊喜系斧头猪扒,肉质鲜嫩分量十足,所以价钱绝对系性价比高虽然有时想食常餐,可惜佢哋只系得早餐先有另外见到有其他人叫沙律餐,份量好大而且牛角包好吸引!下次会再嚟试
分量十足,所以价钱绝对系性价比高
虽然有时想食常餐,可惜佢哋只系得早餐先有
2021-03-15
  • 斧头猪扒意粉