2018-03-04 1627 浏览
成班同事约左今日食lυncн!做左阵rѕearcн最后拣左鸿图中心的 Centre de Vin 吃午餐!其实观塘真系好多好野食!都几难拣.第一次黎食!入到去都觉得环境几高级架黄色格调!人流都挺多的!我谂都系ol较多吧:)都算就脚呢.午市套餐包括汤或沙律,主菜,餐饮千拣万拣我终于谂到叫边个啦等左阵个包黎到先!当然即刻食啦!1:00抵挡不了饿意,咬落去同想像一样好松软有种香料味之后我点埋汤食更惹味个汤系南瓜忌廉汤劲creamy啊,好快都比我清了!主菜比想像中上得慢!等左都有15-20分钟呢!我呢个系⋯芝士吉列石班鱼柳汉宝配薯条黎到个阵个包身暖暖脆脆!入面既吉列石班鱼柳真系炸得岩岩口!好食 个鱼没有太多雪藏味!与蕃茄同生菜一齐食好fresh!薯条份量好多所以我都系share比身边既同事食够饱肚呢坐我左边既叫左慢煮黑毛猪鞍配烧汁净系听黑毛猪都觉得吸引呀!慢煮可以锁住肉汁,正!成个猪鞍好有口感好厚身但又易切!煮得好入味 呢个会心动坐我右边叫左叫美国cap西冷扒6安士,成块牛扒不算太大煮得唔算腍但好彩未到好韧成块肥瘦均匀。女仔应该会好饱,但我谂男士又会唔够喉呢!我喜欢伴碟的小吃!每样都好吃午餐耐

午市套餐包括汤或沙律,主菜,餐饮
千拣万拣我终于谂到叫边个啦

个汤系南瓜忌廉汤劲creamy啊,好快都比我清了!

主菜比想像中上得慢!等左都有15-20分钟呢!
我呢个系⋯芝士吉列石班鱼柳汉宝配薯条
够饱肚呢
芝士吉列石班鱼柳汉宝配薯条

坐我左边既叫左慢煮黑毛猪鞍配烧汁

慢煮黑毛猪鞍配烧汁

成块肥瘦均匀。女仔应该会好饱,但我谂男士又会唔够喉呢!
我喜欢伴碟的小吃!每样都好吃
美国cap西冷扒6安士