2019-01-11 769 浏览
早一排食完炑八既早餐之后都系决定食佢既午餐/下午茶,估唔到咁快有机会黎食午餐!同几个朋友晨运完,本身谂住揾all day breakfast食,可以食住慢慢倾;不过经过蝴蝶邨就谂起可以食炑八㖞!!于是1行4人黎左炑八食Lunch,我地3个叫左芝士泡菜五花脾拌饭,有1个叫左牛肋骨煲配紫菜饭。饭未到之前,已送上汤同3碟泡菜,唔够泡菜可以再加的!佢地泡菜唔只有辣味,仲有d甜甜地!几好味!个饭如果要同正宗韩国人开既比较的话,咁一定无得比,五花腩唔够肉汁,干干地,不过加埋泡菜就无咁干!芝士唔多唔浓郁,不过全部野mix埋一齐的话系几好食的!加上个铁盘可佞保温!热辣辣既感觉非常正!+$8可以有野饮,我标柚子蜜正正常常,唔会太甜,不过个杯加左D分显得杯野好似好饮左!重点系…5十几蚊有饭有汤有泡菜有野饮,仲要质素几好…抵呀!推荐!!!

午餐