2024-03-13 1073 浏览
中午入到黎左中大教育学院隔离既兰苑食饭听讲定期午餐set都会更换新餐牌,吸引更多人黎食拣咗两个set lunch,首先一上嚟就有餐汤同埋餐多士,罗宋汤都几足料,口感浓郁,都几多蔬菜我简左迷迭香蕃茄牛肋肉配饭,迷迭香嘅味就唔系太食得出,反而蕃茄味浓郁好多,牛腩肉都炆到好腍,唔使点用力咬都好容易食重点系几多汁雨先正最钟意汁捞饭友人简左韩式酱汁烤五花腩伴紫菜饭卷,一放上黎好惊喜卖相好靓呀!而且五花腩嘅皮烤到好脆!腩肉又好好食,伴有豉油同蒜蓉,仲可以夹埋泡菜或者点辣酱,紫菜卷唔错,仲有紫苏叶同埋沙律菜,好健康!开餐甜品有好多东南亚味道(香料)味,口感有少少似龙须糖,可惜太甜,唔系太接受到食第一啖已经吐返出嚟咁啱我望到窗口有只崇基猪🐽好得意室外午餐相对平好多,今次时间有限冇食到,留等下次再黎食下午茶都想试室外环境,空气清新,比绿叶包围
中午入到黎左中大教育学院隔离既兰苑食饭

听讲定期午餐set都会更换新餐牌,吸引更多人黎食

餐汤

重点系几多汁雨先正
最钟意汁捞饭
迷迭香蕃茄牛肋肉配饭

友人简左韩式酱汁烤五花腩伴紫菜饭卷,一放上黎好惊喜

韩式酱汁烤五花腩伴紫菜饭卷

开餐

食第一啖已经吐返出嚟

印度甜品

咁啱我望到窗口有只崇基猪🐽好得意

室外午餐相对平好多,今次时间有限冇食到,留等下次再黎食

下午茶都想试

室外环境,空气清新,比绿叶包围

2024-03-11
用餐时段