2020-10-09 376 浏览
灣仔中午很多上班一族,呢間cafe都唔例外,在門口等左一陣先有得入。Cafe分上下層,下層同普通cafe一樣是開放式,order完比錢就有有staff送餐比你。午餐manu主要brunch為主,有包類,toast及意粉選擇,set drink仲配咖啡。我就叫了set lunch,主菜:egg benedict with smoked salmon飲品:PiccoloPICCOLO飲落普普通通,冇咩驚喜,有點甜,expresso加入牛奶(奶味有點重)。Egg Benedict比想像中細份(男士未必夠飽),但味道就相當唔錯。兩隻蛋係非常流心,配埋煙三文魚,包同醬汁食係好滿足。如果怕有少少‘溜’,仲有橙同西柚伴碟比你清下口。食物擺放同用黑色碟就岩晒打卡!

我就叫了set lunch,
飲品:Piccolo

如果怕有少少‘溜’,仲有橙同西柚伴碟比你清下口。
食物擺放同用黑色碟就岩晒打卡!

2020-10-09