2017-05-11 254 浏览
唔好与一般任食火锅比较,如果想食任食火锅就另外揾一间套餐包肉类一碟,手打丸一碟 牛三角 手打丸味道一般18样任嗌系以一set一set形式, 即系你无得嗌一碟虾/一碟生豪,不过可以叫一碟菜既野饮都系包一杯,另叫加$6但注意,员工态度好,但效率低叫左可乐,等左十几分钟, 以为佢地好忙,但平日9:45已经唔多客,再听日佢地几个员工系收银台附近谈天说地之后叫左个妹妹跟一跟个可乐. 佢话ok,见佢行左几转又开始放餐具都未有再挥手揾男职员,佢转身系后面一拎,一分钟都唔洗.汤底不错价钱ok小食一般,豆腐较差,与一般台食料理比较的话海鲜好味,与朋友都中意,但1set 1set 形式只系食到2件;( 员工态度好,但效率低. 我自助仲食得开心d, 酒水等待时候真系真系太长,特别打边炉,无野饮好辛苦
唔好与一般任食火锅比较,如果想食任食火锅就另外揾一间
套餐包肉类一碟,手打丸一碟
牛三角 手打丸味道一般
野饮都系包一杯,另叫加$6
但注意,员工态度好,但效率低
汤底不错价钱ok小食一般,豆腐较差,与一般台食料理比较的话
2017-05-10
  • 海鲜