2021-02-09 3750 浏览
星期一忙里偷闲同朋友仔食下午茶,但疫情下对去酒店有少少却步。🙈于是揾左间靓靓地既餐厅,一样有好正既Afternoon Tea食架!😚重点来了‼️OPENRICE x TOWER535 合作做紧半价优惠!🎈由即日起至2021年2月11日,以优惠码订座,即时可享半价*!💰🎉(*详情可参阅相关网站)*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*SENSU有两款下午茶,价钱都唔太贵,加上有半价优惠,性价比高。🙌🏻我地要左Premium个款。除左甜点份量会多少少之余,另外有和牛迷你汉堡🍔~都系餐厅主打黎架!😍餐厅装潢几靓,座位阔落舒适采光唔错。平日人流唔多无限坐时间。*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*🔸Premium Afternoon Tea Set $438 for Two食港女下午茶最重要就系打卡!虽然Premium款用大盘一层过盛住,但上菜时有加干冰效果🧊,满足哂影相既视觉效果😍整体所有甜点、咸点味道都恰到好处,唔会得个样😂食物包括有和牛迷你汉堡、鲜虾多士、和牛芝士春卷、三文鱼籽忌廉酥皮挞、流心抹茶挞、英式松饼、忌廉蛋卷、乳酪杯、马卡龙、紫薯等等。十分丰富,份量好够!🤤🤤🤤🤤✨*-。-

*-。-。-。-。-。-。-。-。-。-*

Tea  Set无跟饮品,可用半价享用特饮。

🔸 Golden Mist $88 👉🏻 $44
玉米泥、桂花、茉莉花茶、糙米茶、菠萝汁、青柠汁、芒果汁,百香果糖浆。Mocktail系列好多杯都造形吸引!😍同店员倾过几句,佢就推介左我地依杯。饮品用玻璃盖盖住,一打开有微微烟醺效果。(可惜我地影左太耐相...D烟漏哂走😂😂)卖相似橙汁,饮落酸酸甜甜,有开胃作用。可与甜点中和返~

🔸 Red Bon Bon $68 👉🏻$34
似杂果宾治同水果茶既混合体,好大瓶!材料包括:
梨、西柚、柠檬、荔枝、火龙果、青柠梳打、柠檬雪芭。饮落好新鲜、好清新、味道带甜。

2021-01-25
  • Premium Afternoon Tea Set