2021-10-28 33 浏览
呢日放工约左朋友系公司附近食饭放松下,走左去Megabox 兜左个圈,无意中发现呢间餐厅做紧半价寿司🍣未谂倒食咩既我地一听倒半价,谂都吾洗谂就即刻入左埋去揾位坐低😂.👁‍🗨刺身 (7/10) .既然寿司同刺身都有半价优惠,我同朋友就一于放肆下,叫左四款刺身🤪分别有八爪鱼,三文鱼腩,北寄贝同埋吞拿鱼刺身😎平时呢度既三文鱼腩刺身要$78先有4片,而家半价即系$39就有4片,真系好抵呀😍质素同味道方面,完全同价钱无关,吾会话咁平,质素就会差😇4款既刺身食落都新鲜,冇根位易入口,当中三文鱼腩同吞拿鱼刺身较为出色,食得到有淡淡既鱼香味,油脂适中🙃.👁‍🗨寿司(7/10) .食完刺身就紧系叫寿司😂由于大家进入左忘我境界,最后叫左十二款寿司咁多😅款式就吾逐一讲啦,只系讲下个人觉得较为出色既寿司款式啦🤡第一个就系七味火炙鳕场蟹棒,半价左之后$16就有得食😂阵阵火炙味再加上蛋黄酱同少许七味粉作调味,令到成个寿司既层次增加左,带微辣又惹味😍吉列炸虾寿司既炸虾都整得相当吾错,虽然放左一阵先食,但系都仍然带点暖气,炸浆厚度适中,亦都够哂脆身,加埋蛋黄酱一齐食,正‼️胡麻酱火炙三文鱼都系比较出色,有三文鱼既油脂鱼

👁‍🗨刺身 (7/10)

既然寿司刺身都有半价优惠,我同朋友就一于放肆下,叫左四款刺身🤪分别有八爪鱼,三文鱼腩,北寄贝同埋吞拿鱼刺身😎平时呢度既三文鱼腩刺身要$78先有4片,而家半价即系$39就有4片,真系好抵呀😍质素同味道方面,完全同价钱无关,吾会话咁平,质素就会差😇4款既刺身食落都新鲜,冇根位易入口,当中三文鱼腩同吞拿鱼刺身较为出色,食得到有淡淡既鱼香味,油脂适中🙃
👁‍🗨寿司(7/10)
吉列炸虾寿司既炸虾都整得相当吾错,虽然放左一阵先食,但系都仍然带点暖气,炸浆厚度适中,亦都够哂脆身,加埋蛋黄酱一齐食,正‼️胡麻酱火炙三文鱼都系比较出色,有三文鱼既油脂鱼味,同胡麻酱一齐食既呢个配搭好夹😎
👁‍🗨八爪鱼小丸子(7/10) 💲38

一向钟意食小丸子既我,见倒餐牌有,紧系吾会吾叫啦😀一碟有4粒,离到都仲系热既,外层带点脆身,质素吾错,除左食倒入面真系有八爪鱼之外,重点食落吾会觉得太多粉浆,太腍身🤩
👁‍🗨白桃乳酸梳打(7/10) 💲32

呢个白桃乳酸梳打味道正正常常,冇咩太大特别😂饮得出有淡淡白桃味同较浓既乳酸味,钟意白桃既朋友可以一试
👁‍🗨巨峰梳打(7/10) 💲32
巨峰梳打饮落就比较甜,不过巨峰味道都突出,都系不过不失咁啦😆
🔛 整体评分(7/10)