2022-09-01 42 浏览
之前已经试过呢间系MegaBox呢间日本餐厅,今次黎回访!😆刺身我哋试咗四款刺身,分别系三文鱼腩、带子、吞拿鱼赤身、剑鱼腩。我哋最钟意三文鱼腩同剑鱼腩,肉质爽口,又新鲜🤭寿司寿司我哋试咗12款:#火炙三文鱼腩寿司 、#三文鱼腩寿司 、#稻荷吞拿鱼沙律寿司 、#火炙左口鱼边寿司 、#海胆军舰 、#芒果花之恋 、#亲子花之恋 、#花之恋 、#七味火炙鳕场蟹棒寿司 、#火炙柚子胡椒帆立贝寿司 、#胡麻酱火炙帆立贝寿司 、#胡麻酱火炙三文鱼寿司 。胡麻酱、七味粉呢啲比较特别嘅寿司都推介大家试吓!基本嘅寿司全部都系新鲜,刺身易切得唔薄,好多款唔同嘅寿司可以拣!!🥰小食小食我哋叫咗 #八爪鱼小丸子 ,酱汁俾得好够!如果八爪鱼再大粒啲就更正😆

刺身

寿司