2017-07-27 327 浏览
夜妈妈又肚饿啦~ 想食得冇咁heavy🤣🤣所以拣左食日本野!而呢间一寿司又做紧半价~紧系要去食啦😍😍😍安格斯牛柳粒😍😍 好惹味omg💓用铁板上 热啦啦 仲有原粒炸蒜 洋葱 车厘茄仔 小小辣椒 好香口😎😎👍🏻👍🏻军舰叫左mix 鱼子同飞鱼子 一次试晒2种鱼子 好幸福😋😋 另一个就系wasabi 🦑🐙我朋友食左先 佢话一点都唔辣 等我一啖放入口 d wasabi 辣到我眼泪都出来了🤣🤣🤣 但好爽!正呀~~~~~仲有点少得刺身🤤🤤🤤叫左三文鱼同带子 yeah😝😝呢个龙虾碎三文鱼花之恋 都好正 😻😻😻又系一啖过😈😈😈又想食😌😌😌 我谂如果要我日日都食日本野 我都系永远都唔会厌😎😎😎最后都系唔够饱 要食下拉面但老真拉面真系一般般 一来我中意食粗身面条二来汤好淡 唔系话好好味但整体都原过不失啦 最好味系只溏心蛋🥚好邪恶的宵夜🙈🙈🙈🙈🙈🙈
夜妈妈又肚饿啦~ 想食得冇咁heavy🤣🤣

二来汤好淡 唔系话好好味
但整体都原过不失啦 最好味系只溏心蛋🥚
好邪恶的宵夜🙈🙈🙈🙈🙈🙈
2017-07-26
$130 (宵夜)