2023-08-17
一开始认识呢一间寿司店,系佢哋会同唔同嘅动漫cross over,但其实佢哋嘅刺身寿司都好抵食,最近仲做紧推广价格半额计算!最近都会去开九龙湾IKEA,每次去完都会过嚟食野,钟意佢有卡位设计,而且平日嘅夜晚都唔使等位,可以即刻食到钟意食嘅日本寿司,太开心啦!一坐低首先叫咗两杯饮品饮咗先🤭今日同屋企人过嚟行街,又返嚟试佢哋嘅半价刺身同寿司啦!刺身方面今次点咗吞拿鱼赤身 (4片)、油甘鱼(4片)、剑鱼腩(4片)同带子6片,佢哋用一盘装晒出嚟,底下仲有落冰保持新鲜冰冻,夏天食真系一流🥰另外钟意口感丰富嘅,一定要点 亲子花之恋(1件)同芒果花之恋(1件),半价嘅优惠可以食到花之恋!超惊喜!另外半价仲有好多唔同款式嘅军舰寿司,今次我就叫埋三文鱼籽军舰、海胆军舰、香葱吞拿鱼腩碎军舰,特别系海胆寿司非常满!而且吃得出有绝对水准!如果钟意食火炙系列,我会推介埋火炙柚子胡椒帆立贝寿司、胡麻酱火炙帆立贝寿司同火炙左口鱼边寿司,烤过嘅鱼身层次更加丰富,真系未识闻到都香喷喷!因为好钟意食吞拿鱼,寿司我叫咗多一份吞拿鱼寿司,如果钟意食熟食,我重点埋鳗鱼寿司、吉列炸生蚝两粒寿司同吉列炸虾2只寿司,每一件寿司都分量
今日同屋企人过嚟行街,又返嚟试佢哋嘅半价 刺身同寿司啦!刺身方面今次点咗吞拿鱼赤身 (4片)、油甘鱼(4片)、剑鱼腩(4片)同带子6片,佢哋用一盘装晒出嚟,底下仲有落冰保持新鲜冰冻,夏天食真系一流🥰
另外半价仲有好多唔同款式嘅军舰 寿司,今次我就叫埋三文鱼籽军舰、海胆军舰、香葱吞拿鱼腩碎军舰,特别系海胆寿司非常满!而且吃得出有绝对水准!
如果钟意食火炙系列,我会推介埋火炙柚子胡椒帆立贝 寿司、胡麻酱火炙帆立贝寿司同火炙左口鱼边寿司,烤过嘅鱼身层次更加丰富,真系未识闻到都香喷喷!
因为好钟意食吞拿鱼, 寿司我叫咗多一份吞拿鱼寿司,如果钟意食熟食,我重点埋鳗鱼寿司、吉列炸生蚝两粒寿司同吉列炸虾2只寿司,每一件寿司都分量十足!而且炸物香脆松软💖
八爪鱼小丸子(4粒)
可以唔使喺街排队食到八爪鱼小丸子🤣见到半价,所以又点埋,因为价钱抵食真系会样样都叫晒,入面粒八爪鱼都几大粒,我钟意似酱汁爆发嘅瞬间🤭