2013-07-25 1 浏览
卖哂广告做半价,所以黎试一试,本来是午市黎食嘅,不过赶唔切等到晚饭先黎,点知真系超级失望。半价日无得拣,只有一款沾面,落单态度很好,十万个多谢。但等左廿分钟都未有得食嘅时候走去问,居然只系答我个野未响咪无啰,再等多十分钟,连迟过我落单嘅都有,再问,店员即刻笔出黎,完全唔使煮,白白等左三十分钟唔知为乜,开张无耐就比我攞到个坏嘅呼叫器,真好彩。特制日式样沾面见其他食评嘅卖相都几靓嘅,但我食个个系咁,好难睇,仲超细份。其他人碗沾汁摆得好有层次,我个碗系兜乱,因为系即刻笔出黎?面有点像幼版嘅乌冬,颇韧,但完全无味。汤底,除左油之外,就系味精味,仲要非常欷,好差。叉烧,有两薄片,无味。溏心蛋,差唔多全熟,差。可能系半价所以太多客,煮都煮唔切而变得粗制滥造。又可能系八点先入场啲野已经卖得七七八八所以咁差,汤底卖哂咪加味精加水啰,合理吖。做左成日无停手,咁啲侍应态度爱理不理都正常吖。仲要个场唔够清洁,上手食净嘅,枱都无清就叫人坐,等左成十几分钟都无人收,最后衬隔离枱走就搬哂过去。食左几间都麻麻(请见其他食评),半价实在令人太失望。
特制日式样沾面

面有点像幼版嘅乌冬,颇韧,但完全无味。

汤底,除左油之外,就系味精味,仲要非常欷,好差。

叉烧,有两薄片,无味。
溏心蛋,差唔多全熟,差。

做左成日无停手,咁啲侍应态度爱理不理都正常吖。

食左几间都麻麻(请见其他食评),半价实在令人太失望。
2013-07-20
用餐优惠