2021-07-05 210 浏览
有海港城 coupon,梗系要揾间贵价野试下啦!  今次就黎试呢一间米芝莲星级餐厅!  我地由1:30 食到 3:00,见人龙一直未停过,可想而知呢间都几受欢迎,又或者大家都系羡慕名而来。 环境: ⭐⭐⭐地方算大,四周墙壁画系靓又好有艺术感,不过,座位冇咩特色,而且,摆位有点近,二人座位就是一张细长枱,不太舒服。服务: ⭐⭐⭐⭐埋单时,我计错数,不能以最抵价运用 coupon,用餐时间已完,不能加单,幸好经理容许我加外卖。赞! 食物 :🥑🐟 Tuna Avocado Tartare $198 ⭐⭐⭐⭐份量少,有一点酸,可能加入咗大量柠檬汁或一点醋,几清新醒胃,作为前菜不俗,价钱真系米芝莲既价 😂🍕 Parma Ham Pizza $178 ⭐⭐⭐见Openrice 评语话必试,朋友话好食,我则有些失望。一个好食嘅 Pizza,除咗要够热,多料,最重要系个底同边都够脆。可能我地唔系即刻食,全个 Pizza完全无脆既感觉。🍛 Mushroom Risotto $168 ⭐⭐⭐⭐⭐好好食,饭软硬适中,有好浓郁既磨菇味,汁份量亦刚刚好,Risotto 控一定要来试试! 👍 挂住食,唔记得影饮品

环境: ⭐⭐⭐

服务: ⭐⭐⭐⭐

食物 :
Tuna Avocado Tartare
Parma Ham Pizza
🍕 Parma Ham Pizza $178 ⭐⭐⭐
Mushroom Risotto

🍛 Mushroom Risotto $168 ⭐⭐⭐⭐⭐

挂住食,唔记得影饮品既相 😛

🍸 Mister Bean $98 ⭐⭐⭐⭐
朋友话酒浓度好高,几好饮

🍹 Summer Magic $78 ⭐
一个字: 甜,好后悔叫咗

☕ Cappuccino $38 ⭐⭐⭐⭐
超抵选择,味道不错

💥 总结 : 主食唔算贵,反而前菜同饮品有D贵,若果想试一试米芝莲餐厅系咩工架,呢个价钱(就算系正价)都值得一试。基本上,价钱同一般西餐厅相约。
2021-07-03
用餐优惠