2024-09-11
尖沙咀🚇呢间乌蝇馆只虽要提早一日🗓️预订烤鱼或者火锅锅底就有💰半价优惠,而且仲有🥳生日月份优惠,真系几抵食!入面装修😊简约光猛,空气中充满🔥烤鱼香味,令人食欲大增🤤。佢哋有多款🤩唔同口味嘅烤鱼,今次我哋拣咗唔辣嘅🧄蒜香烤鱼,蒜香味极浓,而且仲可以拣🥰少油少盐添。鱼🐟方面有三款可以拣,我哋拣嘅清江鱼😍肉质鲜甜,咬落几结实而且仲好😋肥美!🔥烤鱼配咗三款配菜,分别系云耳🍄、芋丝同埋素鸡肉,煮到透😝好入味,十分之唔错👍。食完鱼仲可以加汤🥣打边炉,我哋点咗呢五款🖐️配料:豆皮、墨汁🐙墨鱼丸、猪黄喉、鸡脾菇同埋🦐鲜虾滑,其中墨汁墨鱼丸好鲜味有惊喜🤩,鲜虾滑真系用料十足好弹牙🥰,猪黄喉劲爽脆好味。另一方面佢哋仲有超多款唔同嘅特色🍹饮品,我哋就拣咗满杯金菠萝🍍同埋柠檬🍋百香果QQ,而且仲可以添加各种唔同配料🤤,例如:桃胶、寒天同埋珍珠等等🧋,配埋烤鱼同埋火锅真系正👍!
尖沙咀🚇呢间乌蝇馆只虽要提早一日🗓️预订烤鱼或者 火锅锅底就有💰半价优惠,而且仲有🥳生日月份优惠,真系几抵食!
入面装修😊简约光猛,空气中充满🔥烤鱼香味,令人食欲大增🤤。
另一方面佢哋仲有超多款唔同嘅特色🍹饮品,我哋就拣咗满杯金菠萝🍍同埋柠檬🍋百香果QQ,而且仲可以添加各种唔同配料🤤,例如:桃胶、寒天同埋珍珠等等🧋,配埋烤鱼同埋 火锅真系正👍!