是咁的,呢度既「藤椒鱼皮」正常情况下,上枱系: • 鱼皮连酱同油,凝固成一大旧既半固体。于是乎,我哋就试下用筷子分开呢一旧野。用力先分得开做几旧野,而啲鱼皮,仲系痴住一大堆油。咁我哋就试左角落小小: • 鱼皮系唔脆,软皮蛇,唔冻。我哋就问个待应,佢话:不嬲都系咁架㖞!就行开左。但佢见到我哋影相之后,又好紧张咁行番黎问,洗唔洗换过一碟。好喇,换完出嚟一望⋯⋯都系一样,今次只系将啲鱼皮分番开做一块块(可能系同一碟),而啲酱汁,都系一堆半固体既油同酱汁。呢滩混合物: • 见到,又唔开胃;食左,又好似会肚痛咁。待应今次冇行开,叫我哋试下啊。但我哋见到”第二碟”鱼皮,都仲系咁既样,我地唔敢冒险,挑战自己既肠胃。就提出可唔可以退。咁个待应都肯退(呢一下,佢个态度唔算差既)。我知$58蚊货仔,唔可能追求话要好新鲜。我亦都知图片只供参考,但个质素同卖相,实系差太得远。鱼皮痴到实一大旧,半固体。我哋有食开旺角𠮶间农米庄,佢哋既「藤椒鱼皮」,都唔系咁样。睇番comment先知,原来有其他人都中过伏。 • 结论,太子呢间唔会再去!
是咁的,呢度既「藤椒鱼皮」正常情况下,上枱系:
• 鱼皮连酱同油,凝固成一大旧既半固体。

• 鱼皮系唔脆,软皮蛇,唔冻。

• 见到,又唔开胃;食左,又好似会肚痛咁。

我知$58蚊货仔,唔可能追求话要好新鲜。
我亦都知图片只供参考,但个质素同卖相,
实系差太得远。鱼皮痴到实一大旧,半固体。

• 结论,太子呢间唔会再去!
2024-06-11