2023-03-13
夜麻麻肚饿唔知食乜好,打开Openrice见到呢间新开串烧外卖自取8折,就试一试佢,点知一试成主顾😳沙嗲金菇肥牛卷、烧牛舌芯👍🏻金菇肥牛卷惹味,牛脷芯烧到外脆内嫩劲香口!烧鸡翼、鸡皮、鸡软骨👌🏻可能我比较钟意食牛,相较之下,呢几款中规中矩手作免治鸡肉串👍🏻呢个有惊喜!话说返到屋企打开袋外卖,竟然见到有只生鸡蛋,我以为执错比我,打去问先知只鸡蛋系要打散,用嚟沾鸡肉串食(仲要系日本蛋😍)食落口感丰富,一入口滑捋捋有蛋香,然后咬落爽脆,原来入面加咗鸡软骨,好食!原条烧茄子🍆👍🏻茄子铺上满满嘅蒜蓉劲香😚如果可以辣少少🤏就似足返大陆食果啲,不过份量够真系比足一条有诚意蒜蓉粉丝焗沙白👌🏻沙白味道普通,胜在无沙,但个精髓喺粉丝度,识食食粉丝,你懂的😌整体食物质素中上,有几款特别好食其他不过不失,而家新将期内外卖自取有8折,半夜12点几两个人食饱饱先250,可以encore!
沙嗲金菇肥牛卷、烧牛舌芯👍🏻
金菇肥牛卷惹味,牛脷芯烧到外脆内嫩劲香口!
烧鸡翼、鸡皮、鸡软骨👌🏻
可能我比较钟意食牛,相较之下,呢几款中规中矩
手作免治鸡肉串👍🏻
原条烧茄子🍆👍🏻