2019-09-09 1485 浏览
呢间咖啡厅系宝马山新开嘅,虽然价钱比起附近嘅餐厅偏贵少许,但仍然有唔少嘅居民会黎帮衬,除咗因为佢嘅装修比较有格调之外,亦因为佢嘅食物质素都真系唔差!所以有时可能想静静地坐低、睇吓书、饮杯咖啡、食下西式料理, 呢度会系一个唔错嘅选择!今次试咗佢嘅「豪华英式早餐」,有几豪华呢?你可以睇吓我下面张相:有烘底方包、炒滑蛋、烟肉、猪肉肠、茄汁豆、焗蘑菇、沙律菜同埋蕃茄,仲有杯热咖啡送!都算真系几丰富,啱晒我呢啲比较要食多少少嘅人,哈哈哈!成份「早餐」入边,抵赞嘅系佢嘅焗蘑菇:蘑菇仍然好juicy,而且菇味浓郁,所以好快比我食晒!另外,佢杯咖啡都好唔错,平时如果我饮咗快餐店啲咖啡,好快会头晕,兼心跳加快(即系佢哋啲咖啡用料麻麻哋/好多添加剂),但系哩间饮完后完全冇不良反应(用生命做的食评),证明佢哋啲唔系劣质咖啡豆

今次试咗佢嘅「豪华英式早餐」,有几豪华呢?
,啱晒我呢啲比较要食多少少嘅人,哈哈哈!

),证明佢哋啲唔系劣质咖啡豆

豪华英式早餐
热咖啡